S týmto vám naozaj neviem poradiť, ale tie silikonove granulky by som určite do záchodíku nedávala, radšej drevené peletky
Kniha návštev
Vaše príspevky
zajac neustoji na nohach, pada
alena | 02.05.2016
Moj zajacik ma 5 rokov a zrazu ho neunesu nohy, hlavne zadne. Ked chce ist spadne. Inak zerie aj pije. Trv to uz 2 dni ?? Prosim o radu, cim to je ??? Zopar razov sa mu to uz stalo, ale vzdy to preslo za par hodin.
Re:zajac neustoji na nohach, pada
Lívia | 15.05.2018
určite rovno k veterinárovi, nie je o čom diskutovať
zajko
Mima | 20.01.2016
mam 8 mesacneho kralicka a vola sa Dorottka a je strašne zlata byva v teplej garaži ale neviem či by jej nebolo lepšie v nutri poradte my prosim...
Re:zajko
Lívia | 15.05.2018
V teplej garáži byť môže, ale vnútri by jej bolo asi lepšie z toho dovodu, že by bola v častejšom kontakte s vami
zajko
Sima♥ | 18.01.2016
Ahoj, potrebujem súrne radu. Môj králik teddy/levík je samec a má 6 mesicov, ale v poslednom čase dosť hryzie do ruky. Raz sa mojej sestre zahryzol do ruky a nechcel ju pustiť. Aj keď ho idem pohladkať tak ma pohryzie. Potrebujem radu, pretože sa to už nedá vydržať. A ešte jednu vec by som potrebovala, zajko v poslednom čase dosť močí na podlahu. Furt, ked ho pustim tak sa vymočí, ja si myslim že značkuje. Ale rozmyšlali sme nad kastraciou, no neviem, pretože kralik može aj zomrieť ak sa niečo zle urobi. Je to potrebne?
Re:zajko
Lucia | 11.06.2016
Dobrí deň
O samčekoch sa hovorí že bývajú viac agresívny ako samičky.Väčšinou to aj tak býva že sú viac agresívny.Moja kamoška ma tiež zajačika samčeka a tiež furt hrize dokonca aj ju.Ale je to len povaha.Možno puberta
Re:Re:zajko
Lívia | 15.05.2018
Myslim si ze v tomto veku sa jedná o pubertálne nálady :) treba vydrzat a oni ked dospeju tak sa vacsinou upokoja. Ked nie, kastrovať, určite sa ho nesnažiť prevychovávať nejakym nasilnym správaním, pretože kr=aliky to velmi zle nesú. všetko sa snažiť riešiť po dobrom, pamlskami, nezasahovaním do jeho priestoru ( klietka), keď sa v nej nachádza a nepáči sa mu to.
Moze salat ladovy
Zuzana | 30.12.2015
Vie mi niekto povedat ci moze zajo salat? Ladovy alebo obycajsky
Re:Moze salat ladovy
Jarmila | 03.01.2016
Dobry vecer Zuzanka,ano Vas kralicek moze papat ladovy salat,ja mam tiez zakrsleho kralicka a davam mu ho a mozem potvrdit,ze ho ma velmi rad ale nadavajte mu celu hlavku toho salatu len tak dva listy a umyte mu ich pred podavanim.Zelam pekne spoluzitie s kralickom