Kniha návštev

Vaše príspevky

Pozrite si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suzy | 13.10.2014

Dobry den chovatelia!!!!
Cisto nahodne som sem klikla a nelutujem.
Vsimla som si, ze adminka nema cas odpovedat, kedze stranka je velmi stara... Ak mate otazky ohladom skreckov alebo zajacikov, chodte na stranku www.weloveanimals.sk.
Je to chovatelska stranka, napiste mi na moj mail ( najdete tam) a ja vam rada rychlo odpoviem!!!! Dakujem, tesim sa na maily!!!!! :)

akeho mam zajacika

Michal | 15.05.2014

Zdravimchcem sa opytat akeho mam presne zajacika vedel by miniekto poradit meno na Fb mam michal visnovsky a tam ho bude vidno ;-)

Do akej.......

SasaKiki | 05.05.2014

Dobrý deň chcela by som sa spýtať ze do akej veľkosti narastie trpaslíci králik. Ďakujem.

Re:Do akej.......

admin | 25.10.2015

normalny trpaslicy kralik s rodokmenom bude priblizne velkosti svojich rodicov. cize na toto sa treba pytat ak uz mate vybrateho zajka, priamo chovatela :)

Zajko

Monča | 29.01.2014

Ja som sa chcela spytat ze ked ma pokuse zajko možem dostat otravu krvi ? Vopred diki :D a mate užasné králičky.

Re:Zajko

Suzy | 13.10.2014

Otravu krvi urcite nie, len keby mal nejaku chorobu, co sa tyka hniloby zubkov, alebo nejake ine hnisanie v papulke by to nebolo najlepsie. V takom pripade treba ranu pod vodou poriadne vycistit a trochu vydezinfikovat.
Pokial ale zajkovi nerobite zle, nema dovod vas pohryzt. :)

Chcela by som sa spytat...

Suzy | 22.12.2013

Mam uz asi 5 mesacneho zajka zakrsleho
a s kamaratkinym zajacom na jar planujeme
vrh. Ale nie som si ista ci to ma byt v marci alebo az v maji.
Poradite mi?

Re:Chcela by som sa spytat...

Suzy | 13.10.2014

Je lepsie cim blizsie k teplejsim dnom ( k letu).
Ja som moju samicku dala pripustit koncom maja a takyto termin odporucam aj ostatnym... :)

Chov koní a králikov

Dušan | 02.12.2013

Dobrý deň
Prosím Vás okrem králikov a koňa ešte niečo chováte _?

otazka

Charlie | 16.10.2013

chcela by som poradit, mam tri dni doma pol rocneho kralika, ale mam pocit, ze sa strasne stale boji a ked ho aj vyberiem s klietky stale sa vrati do klieky a sadne si na to iste miesto do rohu klietky, pomaly sa ani nepohne, co sa tyka jedenia a pitia, tak s tym nemame problem. Je to stale o tom, ze si nevie zvyknut alebo je to nejaky problem? dakujem.

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Pridať nový príspevok

Tvorba webových stránok zdarma Webnode